Mine resultater i klassen herre senior,  og kort oppsummering fra stevner i sesongen 2020/21

13/12-20  NC 1  Eltsjøen   28 plass av 64 deltagere.

36 fisker i varierende størrelse. En del 10-15 grams fisker.

Vekt 2,2 kg. Litt bruk av tafs ,men mest myska utover i konken. Ble sittende å gnu på samme område stort sett under hele konkurransen. Burde nok ha oppsøkt nye områder noe mer aktivt. Var for første gang på Eltsjøen ikke ute på grunna. Alltid startet her dog uten særlig hell. Startet veldig mange der så også i dag så valgte å fiske litt for meg selv.
Var for lite fisk der jeg holdt på. Kun 1-2 i noen hull og sært fiske. Greit å komme i gang men heller ikke mer. Bra arrangement av Trysil SFK. Vinnervekt på over 8 kg. Var vel fra ute på grunna en plass. Sitter man rett og er tålmodig i sitt fiske , så kan det være en god oppskrift på Eltsjøen i desember. 

28/12   Isfiskekule Einafjorden  4 plass  Sik og abbor

29/12   Isfiskekule Store Bergsjøen   Nest siste plass 400 g 1 mort og 23 abbor

30/12   KM mormyska ( åpent) Helsethtjernet  7 plass av 15 deltagere.

3/1 -21   NC 2  Skumsjøen    7 plass av 65 deltagere. 

13 fisker  Vekt  410 g

Skumsjøen leverte ikke slik vi hadde håpet denne dagen. Hva som er årsaken til det er det sikkert mange meninger om. All snøen på isen , væromslaget fra mildt til kaldt eller er det gjedda som herjer. Er nok en kombinasjon tenker jeg, men håper at Skumsjøen kan vise seg fra en bedre side ved en annen anledning. I dag var det trått for alle og en vinnervekt på bare litt over 1 kg er unormalt. Grattis til Thomas som mestret forholdene best av alle: 😀

Mye snø på isen (40- 60 cm. ) Scooterspor oppover mot nord og litt på kryss og tvers gjorde det litt bedre å ta seg fram. Planen var å dra nordover slik jeg bruker , men snudde etter 200 m da jeg skjønte at det kom til å bli tyngre å gå enn først antatt. Bråbestemte meg for å gå sørover. Kom fram dit jeg ønsket 8 min før vi skulle starte. Mye snø gjorde det vrient å forflytte seg og det tok mye tid å lage et nytt hull som mysken kunne slippes ned i. Men likt for alle det. Ikke ett napp første timen. Gikk og borret meg nordover igjen og snakket med Harald og May som heller ikke hadde hatt napp. Var litt bedre føre inntil land her så småløp litt mellom hulla der ei stund. Etter 1,5 time uten napp krysset jeg sjøen og brukte nok 20-25 min på det. Ble sliten da gitt. Hadde da to timer igjen. Mye fisket hit jeg kom, men fikk en liten tass i et gammelt hull. I allefall litt liv. Borret noen nye hull og fikk tre kjappe i ett av de på 1 m dybde. Så ble det stille

Er litt kjent her så gikk litt ut mot en odde og her var det bare to gamle hull,men for langt ut etter min vurdering.  Fikk to i et hull og tre i et hull når jeg borret tettere land. Siste halvtimen ble det helt folketomt , men jeg gnudde på og fikk lirket opp noe til i gamle forlatte hull før det var tid for å pakke sammen. Fisket kun myska i dag. Varierte mellom en i bronse ,en  svart og en i gull i 3 og 4 mm. Uten at jeg ble noe særlig klok på hva som funket bedre enn noe annet. Opplevde at fisken tok greit , men selvsagt for lite fisk og for dårlig bett til å vurdere det ene opp mot det andre. Da er det bare å håpe på kulde så det blir is flere steder i landet, og ta nye tak . Først nå i KM for GTSFK på lørdag 9 Jan , og deretter NC den 16 jan hvor det enn måtte bli. Blir vel en liten rapport etter KM om ikke annet enn resultater. 

9/1  Klubbmesterskap GTSFK  Laupen   8 plass av 9 deltagere. 3210 g ( 59 fisker) Snitt 54 g

Er ikke så mye å si om dagen i dag annet enn at det var godt bett flere plasser på sjøen, men litt mer tregt i den enden jeg var. Flotte forhold på isen og helt grei temperatur og litt fisk gjorde det  til en fin dag. Fisket for det aller meste tafs. De i toppen mysket nok en del. Mulig det var bedre enn tafs. Prøvde myska en del uten at jeg opplevde noe stor forskjell. Ble ikke helt klok på fisket. Fikk kun 1-2 i hulla. Borret mye og prøvde men det var nok for lite fisk i området til at jeg kunne bikke 5 kg. Flere andre hadde hull med 5-8 fisker i. Burde ha forflyttet meg litt.men falt nok litt tilbake til gamle synder i dag og ble litt for passiv. Grattis til pallen og ekstra Grattis til Hansen som klubbmester 2021 for GTSFK med 6,8 kg. Godt fisket. Resultat finner dere på facebook til GTSFK.   😀 Vi får ta nye tak senere . Drar muligens en tur til Skrøvlingen i morra så får vi se om det er mulig å få litt der.

10/1  Skrøvlingen  9 plass av 18 deltagere

37 fisker  Vekt  483 gram   Snitt 13 g

Tok en tur til Skrøvlingen. Aldri vært her før så artig med nye vann. Var noe tregt fiske denne dagen og fisken var liten. Fikk maks to i noen hull og de var svært små. Myska var nok oppskriften for de fleste. Finnes store eksemplarer av abbor i vannet og flere hadde opplevd senebrudd eller mistet stor fisk på annen måte. Alle visste vel på forhånd ut fra informasjon etter tradisjonelle meitekonkurranser og FM i isfiske i fjor at fisken var liten og at fisket var trått på denne sjøen spesielt om vinteren så ingen burde bli overrasket over at vinnervekten lå på litt over 1 kg. Steinar som vant var en av få om ikke den eneste som hadde fått lurt opp en 6 hg fisk. Godt jobbet det. Grattis med sier. Var litt fisk rundt hele sjøen og mye jevne vekter. Bra at Brandval Jff har vekt med 1 g skille så man får plassert deltagerne i riktig rekkefølge. Godt og trygt arrangement av Brandval JFF og flott at det er noen som arrangerer konkurranser.Flotte forhold på isen og god temperatur. Takk til Brandval og Gjermund for et fint stevne. Kommer tilbake dersom det skulle bli konk her ved en senere andledning. Ble litt klokere denne dagen også så føler det absolutt ikke bortkastet å ha tatt turen 😄👍

16/1   Merkedammen Pimpel Sør Cup  Lagkonkurranse.

49 fisker 1745 g   Snitt 34,75 gram  3 plass ( lag)

Tok turen til Merkedammen. Likte meg her i fjor så ville ta turen i år også. Fint at Pimpel Sør har dette stevnet som en del av Pimpel Sør Cup og NC stevnet på søndagen. Fisket på lag med Thomas og Kenneth i år. Thomas fisket meget bra og hadde mest vekt individuelt av samtlige. Selv fant jeg ikke ut av fisket i dag samt at jeg ble sittende å gnu på samme området sammen med litt for lenge sammen med mange andre , samt at området jeg fisket på nok ikke var av de bedre i dag. Fisket en del tafs i starten, men gikk ganske fort over til myska. Prøvde og prøvde men fikk aldri noe dreisen på det i dag. Hadde ett hull med 5 stk ellers 1-2 I noen hull og tregere og tregere ble det utover i konken. Hadde et lite håp om at fisken kunne bli mer bitevillig når det roet seg ned og borringa avtok, men det forble tregt iallefall for meg. Fikk bare en her og der i noen gamle hull. Mye oppborret og fisket var nok jevnt over tråere enn i fjor. Takket være Thomas så ble det en 3 plass på oss og et greit utgangspunkt for morgendagen. Slapper av etter en biffsnaddermiddag med gode kompiser fra Gtsfk her på Gavelstad. Lader opp til i morgen til tredje stevne i årets norgescup går av stabelen på fiskerike Breivann. Meldt om fine forhold så håper jeg fisken er i det bitevillige hjørnet. 

17/1  Breivann NC 3  og Pimpel Sør cup 2.

61 fisker 3540 g   8  plass.   ( ingen rapport) 


20/2 Jarenvannet  Stonefly sin årlige konk. 

70 fisker( kun abbor ) 2000 g  24 plass av 74 deltagere. 

( ingen rapport/ blogg)

22/2  Det meste av stevner blir etter all sannsynlighet avlyst for i år. Iallfall NC ig NM ser det ut til. Dette pga dette helv.... viruset som herjer i hele verden. Skjønner avgjørelsen da liv og helse må komme i første rekke. Hold dere friske,  så sees vi etterhvert om ikke før til neste vinter. Da må vel det være bedre tider for alle får vi håpe. 

7/3  FM Oppland. Ble mulighet for ett stevne til gitt. 😄 FM  for Oppland gikk på Einafjorden. 

 Utrolig mye smått til å være Einafjorden men bra at det rekruteres.
 99 fisker  3235 g . 8 plass av 10 deltagere. Fisket på lag med Thomas og Odd Henning i år.  Ble 1 plass av 4 lag. Godt å ha gode fiskere på laget sitt 😄Gratulerer til Odd Henning som suveren fylkesmester i 2021. Meget bra fisket 


Mine Resultater fra diverse kuler internt i GTSFK i 2021 


Landåsvannet  500 g  ( gikk meg helt bort i snøhaugen  og traff nada) 5 plass av 5 deltagere

Mjøsa / Domkirkeodden 8350 g ( Artig dag på isen når krøkla spruter ) 4 plass av 7 deltagere.

Randsfjorden v/ saga  Rotet bort mye fisketid pga Mora-borret frøys fast i isen og måtte i land og hente reserveborr i bilen.  Må vel snart lære 🙀  4550 g  6 plass av 6 deltagere.  

Mjøsa  v/ Hamar . 1780 g ( fant ikke fisk uansett hva jeg prøvde)   6 plass av 7 deltagere.   

Skjellbreia. ( endelig en kuleseier etter mye dårlige resultater)  10100 g   1 plass av 5 deltagere .